Pentru noi este important ca tu să fii mulțumit de achiziția facuta din magazinul nostru.Dacă nu ești complet mulțumit, poți returna produsul(doar pentru produsele aflate pe stoc) într-o perioadă de 14 zile calendaristice de la data livrarii, cu suportarea costurilor de transport catre furnizor, firma OPLA SRL. Actiunea de retur nu este posibila pentru produsele personalizate, realizate pe comanda.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, si sa returneze produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului.Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur şi expedierea acestuia pe adresa contact@movedesk.ro.Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către OPLA SRL.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate, să nu fie deteriorate, noi și nefolosite, însoțite de dovada achiziției și daca este posibil cu ambalajul original.Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare.Magazinul movedesk.ro își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.