Conceptul AGILE OFFICE

Oamenii care lucrează împreună într-un birou formează o comunitate care necesită un ecosistem eficient pentru a-și elibera întregul potențial.

Spațiul de lucru traditional se transformă în mini-zone personalizate care permit angajatilor libertatea de a lucra unde, când și cum doresc.

Studiile recente arată că dand libertate angajaților de a-și alege cel mai bun spațiu pentru a realiza diverse task-uri, conduce la creșterea stării de bine și a satisfacției personale în ceea ce privește spațiul de lucru, în rândul a 98% din angajații examinați.

Coeziunea la birou promovează echilibrul dintre spațiile care inspiră colaborarea și spațiile care încurajează concentrarea. Aplicarea conceptului de agile office in spatiile moderne de birou permite companiilor să ofere angajaților o mai mare conectivitate.

mobilier office

O noua perspectiva a spatiilor de lucru

birouri modulare

Creăm spații pentru a colabora și a forma rețele, pentru a stimula creativitatea, flexibilitatea și  a sustine concentrarea.

Spațiul de lucru tradițional se transformă în zone personalizate care permit angajatiilor libertatea de a lucra unde, când și cum doresc. Aceste micro zone sunt parti ale unui intreg care devine ecosistemul fiecarei companii.

zona birou

Zgomotul de fond zilnic din birou este o combinație intre comunicarea angajaților, functionarea echipamentele de birou și a sunetelor care vin din exterior.

În spatiile orizontale deschise de tip – open space, zonele de lucru cu caracteristici si destinatii diferite, se amestecă împreună, ceea ce poate intensifica lipsa controlului asupra nivelului de sunet și duce la zgomot si chiar galagie.

O acustica corecta garanteaza productivitatea la birou

media

Zgomotul este una dintre principalele probleme de reducere a productivității și de creștere a stresului la locul de muncă in întreaga lume.

Un studiu efectuat de Universitatea din California arată că angajații sunt distrasi la fiecare câteva minute si au nevoie de pana la 23 de minute sa revina la sarcina anterioara, la acelasi nivel de concentrare si implicare.

Descoperiti OFFICE ZONES, o abordare flexibila a vietii la birou

In prezent spatiile office trebuie să ofere acces la mini-zone diversificate sau micro-offices care să răspundă nevoilor angajaților. In calitate de producator de spatii business realizam ecosisteme care conectează zone cu caracteristici extrem de diferite într-un mediu de lucru durabil în care oamenii sa-si atinga potențialul. Intelegerea si aplicarea conceptului de AGILE OFFICE in spatiile moderne de birou permite companiilor să asigure angajaților o mai buna implicare si conectivitate.