mese multifunctionale

Dacă doriți să economisiți spațiu în birou fără a fi nevoie să compromiteți calitatea și designul mobilierului Dvs. de birou, atunci gama noastră de mese pliabile pentru birou este soluția perfectă pentru problema dumneavoastră. Mesele pliante sau rabatabile sunt ideale pentru a economisi spațiu în orice tip de locatie, deoarece pot fi stranse si depozitate cu ușurință după utilizare.

Aceste mese pliante ușor de transportat sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în spatii cu diverse destinatii, cum ar fi săli de clasă, conferințe, săli de instruire sau cursuri, servicii de catering și dar si pentru uz casnic.

In oferta noastra gasiti o serie de mese rabatabile care se strang într-o varietate de stil, dimensiune și culori. Oferta este variata, deoarece vă oferim mese de birou modulare si pliabile, mai mici, in forma dreptunghiulara, semicerc, trapezoidale, care pot fi configurate în diverse alte forme de birou, cum ar fi configurații hexagonale, butoi sau chiar în formă de U.

O gamă largă de finisaje sunt rezistente la impact și zgârieturi și sunt oferite cu picioare cromate pentru un aspect atractiv, modern și elegant. Mai mult, unele modele de mese multifuctionale pentru office vin cu roți, oferindu-vă mai multă flexibilitate și ușurință în deplasarea meselor si pozitionarea lor.