BIROU REGLABIL – MoveMe®️

Va oferim posibilitatea sa va configurati singuri biroul, in functie de nevoile si personalitatea Dvs. Puteti alege intre diverse variante, de la modelul talpilor, culoarea cadrului, materialul din care este facut blatul(furnir sau placaj multistratificat tip Multiplex) si pana la culoarea decorului(diverse variante de culori). Mai departe puteti alege intre un panou de comanda simplu pentru reglarea pe inaltime(Up&Down) sau o varianta mai complexa cu functie de memorare pentru 4 inaltimi diferite in functie de tipul de activitate sau cu 4 pozitii memorate, destinate mai multor utilizatori. Va oferim din start o garantie de 5 ani dar posibilitatea de-a achizitiona o garantie extinsa de + 2 ani. In final va puteti bucura de o garantie totala de 7 ANI, cea mai mare de pe piata. O dovada a fiabilitatii si calitatii componentelor folosite in birourile noastre. Pentru ca, credem cu adevarat in birourile noastre. Va oferim un produs inovativ, ergonomic, personalizabil, cu design modern potrivit vremurilor noastre. Programul de garantie extinsa la 7 ANI e disponibil doar persoanelor fizice.

Birou MoveMe®️

3.900 lei4.950 lei

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: ,
Descriere

Birourile reglabile ajuta la reducerea durerilor de spate si cresterea energiei.Blatul se comanda separat, in functie de necesitatile D-voastra. Putem realiza topuri de birou cu foma dreptunghiulara sau ergonomica(cu decupaj semirotund in zona de lucru), astfel incat munca la birou sa devina mai usoara.

In prezent se produc modificari majore pe piața muncii, când fiecare companie, indiferent de marime și domeniu în care activează, încearcă să asigure medii de lucru flexibile, creative si ergonomice  pentru a-și motiva angajații, sporind productivitatea și eficiența acestora.

Preocuparea constanta legata de asigurarea unui nivel ridicat de confort cat si a unei posturi optime la locul de muncă a dus la cresterea interesului angajatorilor pentru mobilier egonomic si functional, reglabil si personalizabil nevoilor individuale ale utilizatorilor. Mobilierul reglabil acopera o gama larga de categorii: scaune ergonomice, birourile reglabile pe înălțime, care pot fi birouri rglabile manual sau birouri electrice in functie de regimul de utiliziare. Aceste birouri mai sunt cunoscute ca si birouri sit/stand beneficiul major este ca ele permit alternarea lucrului din poziție șezând și din picioare pe perioada programului de lucru.

Informații suplimentare
Cursa Reglabila

,

Forma Talpa

V1, V2, V3, V4, V5

Tip picior

C, T

Culori Cadru

Alb, Cromat, Gri Metalic, Negru

Decor Standard

Alb, Albastru, Brun Deschis, Fag, Galben, Gri, Rosu, Verde

Panou de Comanda

Panou cu memorare 4 pozitii, Up&Down

Garantie

,

Modele Talpi

variante talpi

Panou Control

panou control

Culori Cadru Metalic

colori cadru birou

Culori Blaturi

blaturi

Galerie Imagini

VIDEO